Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Galaretki z pstrągiem"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Warzywa i przyprawy gotuj w litrze wody 15 min. Dodaj pokrojone ryby, gotuj 20 min. Pstrągi i warzywa wyjmij. Wywar posyp solą, wlej sok z cytryny, przecedź. Podgrzej, rozpuść żelatynę.
Ryby obierz z ości i skóry. Warzywa i jajka pokrój. W foremkach ułóż groszek, ryby, jajka, warzywa i natkę. Zalej schłodzonym wywarem. Wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie