Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty posiłek, którego przygotowanie nie wymaga kulinarnych umiejętności! Tylko cztery składniki i przyprawy! Po prostu wstaw blachę do piekarnika i ciesz się pysznym obiadem!
Sos żurawinowy to prawdziwy hit, który ożywi każde danie. Jego intensywny, sł...
Odsłon: 1042
Sos żurawinowy to prawdziwy hit, który ożywi każde danie. Jego intensywny, sł...
Odsłon: 1042
Składniki
Z papryk wycinamy gniazda nasienne, następnie kroimy je w paski. Cebulę kroimy w półplasterki.
Do miski z pokrojonymi warzywami dodajemy gnocchi. Całość polewamy oliwą i doprawiamy łyżeczką soli, łyżeczką pieprzu, łyżeczką ziół prowansalskich i łyżeczką słodkiej papryki w proszku. Mieszamy.
Kiełbasę kroimy w grube plasterki.
Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wykładamy warzywa z gnocchi. Na wierzchu układamy plasterki kiełbasy.
Potrawę pieczemy przez 25 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego.