Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy składniki = pyszne danie. Tylko mój starszy syn nie może się przekonać do tego dania, pozostali zawsze proszą o dokładkę. :)
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6405
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29702
Cenisz szybko przygotowane desery? Nie lubisz ociekających tłuszczem wypieków...
Odsłon: 6405
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 29702
Składniki
Ser pokroić na mniejsze kawałki, ewentualnie odkroić niejadalną skórkę. Rozpuścić na patelni, dodać śmietanę i gotować przez chwilę. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Gnocchi wrzucić do osolonego wrzątku, po wypłynięciu gotować przez dwie minuty na małym ogniu. Wyciągać łyżką cedzakową i układać na talerzach. Polać gorącym sosem. Smacznego!