Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy składniki = pyszne danie. Tylko mój starszy syn nie może się przekonać do tego dania, pozostali zawsze proszą o dokładkę. :)
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Ser pokroić na mniejsze kawałki, ewentualnie odkroić niejadalną skórkę. Rozpuścić na patelni, dodać śmietanę i gotować przez chwilę. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Gnocchi wrzucić do osolonego wrzątku, po wypłynięciu gotować przez dwie minuty na małym ogniu. Wyciągać łyżką cedzakową i układać na talerzach. Polać gorącym sosem. Smacznego!