Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34158
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Szynkę, ser żółty i paprykę kroimy w drobniutką kostkę. Natkę pietruszki siekamy. W misce mieszamy jajko z mlekiem, do tego dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia mieszamy i do połączenia się składników. Dodajemy olej, pokrojoną paprykę, szynkę, ser żółty i natkę pietruszki, przyprawiamy solą, pieprzem i kurkumą. Wszystko dokładnie łączymy. Smażymy w nagrzanej gofrownicy.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/