Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gołąbki w kotlecie to super alternatywa, gdy nie ma czasu na zawijanie gołąbków w kapustę. Smak, zapach podobny do tradycyjnych gołąbków, ale nie spędzamy całego dnia w kuchni jeśli nie mamy na to ochoty.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116944
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8024
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1644
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1327
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116944
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8024
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1644
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1327
Składniki
Kapustę i cebulę pokroić w kostkę. Czosnek drobno posiekać. Ryż ugotować i ostudzić.
Rozgrzewamy patelnię i podsmażamy cebulę do miękkości, następnie dokładamy kapustę i podsmażamy razem do miękkości, na sam koniec dodajemy czosnek z przyprawami i mieszamy do połączenia się całości. Odstawiamy do ostygnięcia. Do miski wkładamy mięso mielone, ryż, smażoną cebulę z kapustą, jajko i mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Formujemy kotlety. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na oleju rzepakowym na złoty kolor z obu stron. Gotowe !!!