Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki bez zawijania"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14046
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15933
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6426
Składniki
Ryż, soczewicę i kaszę ugotuj osobno wg instrukcji. Kapustę poszatkuj. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Kaszę, soczewicę, ryż, cebulę i mięso wyrób. Dodaj jajka, 5 łyżek bułki tartej, przypraw, wyrób. Uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Obsmaż na oleju.
„Gołąbki” ułóż w formie, zalej rosołem. Przykryj, piecz 55 minut w 180°C.
Przepis przysłała Agata Brzana z Iwonicza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie