Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki bez zawijania"
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 209
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 97
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 209
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
Ryż, soczewicę i kaszę ugotuj osobno wg instrukcji. Kapustę poszatkuj. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Kaszę, soczewicę, ryż, cebulę i mięso wyrób. Dodaj jajka, 5 łyżek bułki tartej, przypraw, wyrób. Uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Obsmaż na oleju.
„Gołąbki” ułóż w formie, zalej rosołem. Przykryj, piecz 55 minut w 180°C.
Przepis przysłała Agata Brzana z Iwonicza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie