Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki bez zawijania"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31268
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 111
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31268
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 409
Składniki
Ryż, soczewicę i kaszę ugotuj osobno wg instrukcji. Kapustę poszatkuj. Cebulę posiekaj, zeszklij na oleju.
Kaszę, soczewicę, ryż, cebulę i mięso wyrób. Dodaj jajka, 5 łyżek bułki tartej, przypraw, wyrób. Uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Obsmaż na oleju.
„Gołąbki” ułóż w formie, zalej rosołem. Przykryj, piecz 55 minut w 180°C.
Przepis przysłała Agata Brzana z Iwonicza.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie