Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 90
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 90
Składniki
Kapustę zszatkować, posolić, odstawić, żeby puściła sok. Odcisnąć. Celulę drobno kroimy i podsmażamy razem ze startą marchewką na oleju. Ryż gotujemy do miękkości. Składniki mieszamy doprawiamy, formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na gorącym oleju na złoty kolor. przekładamy na naczynie żaroodporne wcześniej wysmarowane przecierem pomidorowym. W 1,5 szklanki wody rozpuścić kostkę, dodać resztę przecieru pomidorowego. Wymieszać. Zalać gołąbki. Wstawić do piekarnika na ok 1h. piec pod przykryciem.