Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki faszerowane kaszą gryczaną"
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 274
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104571
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9082
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 274
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104571
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9082
Składniki
Kapustę sparz, zdejmij liście i wytnij nerw. Kaszę gryczaną ugotuj.
Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę i pokrojoną paprykę. Dodaj oczyszczone pieczarki, dosyp przyprawy i wbij jajka. Całość wymieszaj z kaszą.
Na każdy liść kapusty nałóż po łyżce przygotowanego farszu. Zwiń gołąbki i umieść je ciasno w garnku.
Wlej bulion wymieszany z przecierem pomidorowym. Dodaj sól i pieprz. Gotuj potrawę ok. 30 minut.Źródło: Kurier TV