Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie , extra dobre, zjdane na pniu...
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4583
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 254
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1113
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 297
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4583
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 254
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1113
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 297
Składniki
kapuste nalezy obgotowac tak aby liscie daly sie oddzielic, wyciac nalezy kaczan, zrobic w miedzyczasie farsz tak jak do golabkow, czyli , cebule zeszklic, dodac przetarty czosnek doprawic sola i pieprzem, dodac ugotowane 2 paczuszki ryzu przesmazony boczek z cebulka ,wszystko razem wymieszac, listki kapusty ulozyc na przemian z miesem na wysmarowanym naczyniu zaroodpornym, czyli liscie kapusty, farsz i tak ne przemian,dodac przyprawy,na wierzch mozna dodac mala lyzeczke masla - mozna podawac z sosem pomidorowym lub grzybowym , smakuja najlepiej na swiecie- zycze smacznego