Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troche inne gołąbki, z czerwonej kapusty, nadziewane ryba, w smacznym sosie smietankowo - chrzanowym.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39346
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39346
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 407
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 376
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9264
Składniki
6-8 lisci kapusty przygotowujemy jak na golabki (blanszujemy 8-10 minut) Bulke moczymy w wodzie, filet rybny, cebule i koperek drobno siekamy. Specjalna skrobaczka albo tarka ucieramy skóre limonki. Wszystkie skladniki wkladamy do miski, dodajemy jajko i wyrabiamy mase rybna. Doprawiamy sola i pieprzem. Nadzienie zawijamy w liscie kapusty i smazymy na masle, nastepnie dodajemy rosól lub wino i dusimy ok. 15-20 min.
Golabki wyjmujemy z garnka, a do sosu z duszenia dodajemy smietane i gotujemy przez kilka minut. Doprawiamy chrzanem, sokiem z limonki i sola.