Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troche inne gołąbki, z czerwonej kapusty, nadziewane ryba, w smacznym sosie smietankowo - chrzanowym.
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 663
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3187
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 841
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 663
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3187
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4058
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 841
Składniki
6-8 lisci kapusty przygotowujemy jak na golabki (blanszujemy 8-10 minut) Bulke moczymy w wodzie, filet rybny, cebule i koperek drobno siekamy. Specjalna skrobaczka albo tarka ucieramy skóre limonki. Wszystkie skladniki wkladamy do miski, dodajemy jajko i wyrabiamy mase rybna. Doprawiamy sola i pieprzem. Nadzienie zawijamy w liscie kapusty i smazymy na masle, nastepnie dodajemy rosól lub wino i dusimy ok. 15-20 min.
Golabki wyjmujemy z garnka, a do sosu z duszenia dodajemy smietane i gotujemy przez kilka minut. Doprawiamy chrzanem, sokiem z limonki i sola.