Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne gołąbki Babci Stefci.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19780
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242353
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19780
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242353
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, oddzielić liście, sparzyć i odciąć nerwy. Ryż ugotować na sypko z dodatkiem soli do smaku. Cebulę obrać i zmielić z oczyszczonymi pieczarkami po czym przysmażyć na smalcu. Ryż połączyć z pieczarkami, doprawić do smaku kłaść na liście z kapusty i zawijać gołąbki. Gotowe gołąbki ułożyć w rondlu, zalać rosołem wymieszanym i dusić na wolnym ogniu do miękkości. Gotowe gołąbki podawać polane sosem według uznania.