Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gołąbki z ryżem i kaszą Katarzyny Madej-Stasiak z Łodzi"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12350
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13223
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5476
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12350
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13223
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5476
Składniki
Podsmaż cebulę. Na drugiej patelni podsmaż ryż, kasze i siemię. Zalej wodą, posól, ugotuj i ostudź.
Mięso przełóż do miski, dodaj przygotowane , czosnek, przypraw. Farsz zwijaj w liście kapusty. Gołąbki ułóż w brytfance. Podlej wodą i zapiekaj ok. 60 minut w temp. 180°C.
Porcje 20 100 min Cena 0,90 zł Kalorie 410 kcalŹródło: Takie jest życie