Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gołąbki z ryżem i kaszą Katarzyny Madej-Stasiak z Łodzi"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Podsmaż cebulę. Na drugiej patelni podsmaż ryż, kasze i siemię. Zalej wodą, posól, ugotuj i ostudź.
Mięso przełóż do miski, dodaj przygotowane , czosnek, przypraw. Farsz zwijaj w liście kapusty. Gołąbki ułóż w brytfance. Podlej wodą i zapiekaj ok. 60 minut w temp. 180°C.
Porcje 20 100 min Cena 0,90 zł Kalorie 410 kcalŹródło: Takie jest życie