Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne danie,gdy mamy zachciankę na gołąbki,a nie chce nam się ich robić. Bardzo polecam przepis:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Składniki
Pierś z kurczaka drobno pokroić i usmażyć. Cebulę pokrojoną w kostkę usmażyć na złoty kolor,dodać pokrojoną kapustę,posolić i dusić pod przykryciem do miękkości. Kaszę ugotować -około 15min. Wystudzoną kaszę wymieszać z piersią i usmażoną kapustą. Dodać osiekaną natkę ,jajka ,oraz posiekany lubczyk. Doprawić do smaku pieprzem i solą. Foremkę posmarować i wysypać tartą bułką. Masę gołąbkową nałożyć,docisnąć i wyrównać wierzch. Zapiekać w 180st.do zrumienienia wierzchu.
Smacznego życzę!