Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego dania wykorzystuję gotowaną wołowinę i warzywa rosołu.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2513
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4334
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2513
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4334
Składniki
Z rosołu, chrzanu i mąki przygotowuję sos. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Warzywa kroję w grubą kostkę. Do garnka z sosem wkładam plastry wołowiny i Pokrojone warzywa. Całość podgrzewam 5 - 6 minut.