Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do przygotowania tego dania wykorzystuję gotowaną wołowinę i warzywa rosołu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Składniki
Z rosołu, chrzanu i mąki przygotowuję sos. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Warzywa kroję w grubą kostkę. Do garnka z sosem wkładam plastry wołowiny i Pokrojone warzywa. Całość podgrzewam 5 - 6 minut.