Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 107 Ocena: 1185
Dodano: 07.03.2017
Odsłon: 32423
> 6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Do garnka wlewam wodę i wszystkie składniki zalewy. Całość gotuję i studzę. Schab oczyszczam z tłuszczu i błon, jeśli takie się na nim znajdują.
Oczyszczony schab wkładam do zalewy i gotuje kilka minut (5-6). Garnek ściągam z pieca, a schab pozostawiam w zalewie do ostygnięcia, często zostawiam go na całą noc. Zimny tnę w plastry.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

przyjaciel 07 marca 2017Zgłoś do usunięcia
Bardzo znany i lubiany przepis, ja czynność krótkiego gotowania i studzenia wykonuję dwukrotnie :)24 Kto głosował? | Odpowiedz