Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Greckie babeczki"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Arkusz ciasta posmaruj oliwą, przykryj drugim arkuszem, posmaruj oliwą i nałóż trzeci. Wytnij z niego 6 kwadratów i rozsuń je. Formę na muffinki wysmaruj masłem i ułóż w niej porcje ciasta.
Szynkę pokrój na małe kwadraty. Pomidorki umyj i pokrój na połówki. Ser feta pokrój w kostkę i nałóż na dno babeczek. Dodaj oliwki, posiekany czosnek, szynkę, rozmaryn i pomidorki. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień