Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Greckie babeczki"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Arkusz ciasta posmaruj oliwą, przykryj drugim arkuszem, posmaruj oliwą i nałóż trzeci. Wytnij z niego 6 kwadratów i rozsuń je. Formę na muffinki wysmaruj masłem i ułóż w niej porcje ciasta.
Szynkę pokrój na małe kwadraty. Pomidorki umyj i pokrój na połówki. Ser feta pokrój w kostkę i nałóż na dno babeczek. Dodaj oliwki, posiekany czosnek, szynkę, rozmaryn i pomidorki. Zapiekaj 20 minut w temp. 180°C.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień