Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecja na talerzu:). Szaszłyki zamarynowane w charakterystycznych dla tego kraju przyprawach naprawdę zachwycają. Są zrobione z mięsa wieprzowego, ale są kruche i delikatne.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Mięso kroimy w dużą kostkę, paprykę w kwadraty, cebulę w krążki.
Do mięsa dodajemy olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Odstawiamy na min. 1 godzinę.
Na patyczki do szaszłyków nadziewamy mięso, cebulę i paprykę. Grillujemy do miękkości mięsa i warzyw.