Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecja na talerzu:). Szaszłyki zamarynowane w charakterystycznych dla tego kraju przyprawach naprawdę zachwycają. Są zrobione z mięsa wieprzowego, ale są kruche i delikatne.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2479
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2479
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 128
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 225
Składniki
Mięso kroimy w dużą kostkę, paprykę w kwadraty, cebulę w krążki.
Do mięsa dodajemy olej i przyprawy. Dokładnie mieszamy. Odstawiamy na min. 1 godzinę.
Na patyczki do szaszłyków nadziewamy mięso, cebulę i paprykę. Grillujemy do miękkości mięsa i warzyw.