Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest soczyste i pełne smaku...
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 15
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 22
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 105
Polewa na piernik zawsze świetnie dopełnia smak korzennego ciasta. Gładka, kr...
Odsłon: 15
Ostatnio w gotowaniu idę na łatwiznę i szukam sposobów na to, jak szybko przy...
Odsłon: 22
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 657
Idealna na różne imprezy, święta czy kolację.
Odsłon: 105
Składniki
Mieszamy olej, paprykę słodką i ostrą, musztardę, wegetę, sos sojowy, sok z cytryny, przyprawę do pizzy, oraz czosnek. Pierś delikatnie rozbijamy ręką, obtaczamy w przygotowanej marynacie i pozostawiamy na ok. godzinę. Potem pieczemy na Grillu lub patelni gilowej.