Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko jest soczyste i pełne smaku...
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 155
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Mieszamy olej, paprykę słodką i ostrą, musztardę, wegetę, sos sojowy, sok z cytryny, przyprawę do pizzy, oraz czosnek. Pierś delikatnie rozbijamy ręką, obtaczamy w przygotowanej marynacie i pozostawiamy na ok. godzinę. Potem pieczemy na Grillu lub patelni gilowej.