Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna i oryginalna propozycja na danie z grilla. Kremowy serek, marynowane papryczki jalapeño, koperek, bazylia oraz szpinak stanowią idealne połączenie z łososiem.
grill, płyta żeliwna do grillowania
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Przez środek każdego kawałka ryby robimy nacięcie(uważając by nie przeciąć skóry na wylot), tak by powstała łódeczka. Kawałki łososia oprószamy solą i pieprzem.
Serek mieszamy z posiekanym koperkiem, szpinakiem i bazylią. Dodajemy pokrojone w plasterki jalapeño. Mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łososia nadziewamy farszem.
Na grillu rozgrzewamy żeliwną płytę, gdy jest gorąca układamy kawałki ryby. Rybę grillujemy w zamkniętym grillu przez 3-4 minuty.
Tak przygotowanego łososia podajemy z ulubioną sałatką warzywną.
Smacznego