Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna i oryginalna propozycja na danie z grilla. Kremowy serek, marynowane papryczki jalapeño, koperek, bazylia oraz szpinak stanowią idealne połączenie z łososiem.
grill, płyta żeliwna do grillowania
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112977
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 319
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 665
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 532
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112977
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 319
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 665
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 532
Składniki
Przez środek każdego kawałka ryby robimy nacięcie(uważając by nie przeciąć skóry na wylot), tak by powstała łódeczka. Kawałki łososia oprószamy solą i pieprzem.
Serek mieszamy z posiekanym koperkiem, szpinakiem i bazylią. Dodajemy pokrojone w plasterki jalapeño. Mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Łososia nadziewamy farszem.
Na grillu rozgrzewamy żeliwną płytę, gdy jest gorąca układamy kawałki ryby. Rybę grillujemy w zamkniętym grillu przez 3-4 minuty.
Tak przygotowanego łososia podajemy z ulubioną sałatką warzywną.
Smacznego