Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa wariacja na temat tortilli!!
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16701
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 390
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 469
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16701
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 390
Składniki
Na środek każdej tortilli nakładamy musztardę, ser tarty, kiełbasę pokrojoną w plastry, cebulę pokrojoną w piórka i znowu posypujemy serem tartym. Każdą tortille składamy w kopertę i układamy na rozgrzanej patelni grillowej. Smażymy z obydwu stron do uzyskania złocistego koloru. Podajemy ciepłe polane ulubionym sosem. Smacznego.