Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Ser typu włoskiego grillowany w pysznej marynacie. Podajemy go z grillowanymi winogronami i owocowym jeżykiem z gruszki i winogron. Idealna propozycja na DZIEŃ DZIECKA.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2610
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4116
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102125
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6488
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2610
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4116
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102125
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6488
Składniki
Ser kroimy w dość grube plastry ok. 1/5 cm. Na marynatę mieszamy oliwę z ketchupem , czosnkiem, solą ziołową, pieprzem i cząbrem. Marynatą smarujemy plastry sera i odstawiamy do lodówki na ok. 2 - 3 godziny. Płuczemy winogrona , i przekrawamy na pół. Zamarynowane plastry sera grillujemy tylko kilka minut z każdej strony. Grillujemy połówki winogron , zanurzone w marynacie. Podajemy wszystko razem i polewamy syropem klonowym. Pycha.