Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Grzybowa rozeta"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 245
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 176
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 245
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 176
Składniki
Farsz: pokrojone grzyby i cebulę duś na maśle, aż farsz zgęstnieje. Przypraw.
Wyrób drożdżowe ciasto. Kiedy wyrośnie, cienko rozwałkuj. Nałóż farsz, zwiń w rulon. Potnij na kawałki.
Ułóż je w rozetę, posmaruj jajkiem. Po wyrośnięciu, piecz 45 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Justyna Golarz z Dąbrowy</strong>Źródło: Bella Relaks