Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny gulasz z mięsa wieprzowego, doskonale smakuje podany z ziemniakami, makaronem, kaszą lub ryżem.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 153
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1896
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15720
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 153
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1896
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 495
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15720
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i smażyć na rozgrzanym oleju przez około 2 minuty, często mieszając.
Do cebuli dodać umyty i pokrojony w półplasterki por. Dusić pod przykryciem przez około 5 minut.
Do cebuli i pora dodać pokrojone w kostkę mięso, pokrojony na plasterki seler naciowy, ziele angielskie, sól oraz cynamon i dusić pod przykryciem do miękkości.
Mąkę rozprowadzić w około 1/2 szklanki zimnej wody, wlać do gulaszu i natychmiast dokładnie wymieszać.
Dusić jeszcze przez około jedną minutę.