Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz pod kołderką"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3613
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 131
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3613
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 131
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Udziec umyj, zdejmij skórę, wyjmij kość. Mięso pokrój, zanurz w marynacie, chłodź. Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórki, miąższ pokrój w kostkę.
Rozgrzej olej, podsmaż mięso, wkrój cebulę, zalej wodą, dodaj przyprawy, warzywa, duś. Dodaj pomidory i koncentrat, duś. Ugotuj makaron. Gotowy sos podaj z makaronem, posyp natką pietruszki.
Czas około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień