Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz pod kołderką"
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 21
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 128
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 38
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 818
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 272
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1892
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 21
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 128
Kruche, mocno maślane ciasteczka z nadzieniem daktylowo-korzennym. Sprawdzą s...
Odsłon: 38
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 818
Pyszna sałatka śledziowa tzw.Śledzie po królewsku zamiast groszku dodałam ogó...
Odsłon: 272
Szybkie koreczki śledziowe na wigilię lub święta.
Odsłon: 1892
Składniki
Udziec umyj, zdejmij skórę, wyjmij kość. Mięso pokrój, zanurz w marynacie, chłodź. Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórki, miąższ pokrój w kostkę.
Rozgrzej olej, podsmaż mięso, wkrój cebulę, zalej wodą, dodaj przyprawy, warzywa, duś. Dodaj pomidory i koncentrat, duś. Ugotuj makaron. Gotowy sos podaj z makaronem, posyp natką pietruszki.
Czas około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień