Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Gulasz wieprzowy po chińsku"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 94
Składniki
Marchewki lekko podgotuj, a paprykę pokrój w kostkę.
Mięso pokrój w kostkę, dopraw przyprawami i wy- mieszaj. Następnie wrzuć na rozgrzany tłuszcz i obsmaż. Dodaj cebulę i czosnek.
Po 2 minutach dolej bulion i alkohol, gotuj przez kolejne 45 minut na małym ogniu. Pod koniec gotowania dodaj marchew i paprykę.
Sos sojowy połącz z mąką i zagęść sos.
Przepis nadesłała: Kazimiera ZalewskaŹródło: Kurier TV