Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z zamarynowanego mięsa wieprzowego z czosnkiem oraz cebuli i papryki podany z kaszą pęczak i papryczkami cherry.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10097
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2720
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1846
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 708
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3945
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10097
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2720
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1846
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 708
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3945
Składniki
W większym garnku nagrzewamy oliwę i wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę. Dodajemy pokrojone w większe kawałki papryki, wodę i pastę rosołową, całość doprawiamy przyprawami do smaku i dusimy do miękkości warzyw. Na koniec dodajemy słoik marynowanej wieprzowiny z czosnkiem, mieszamy i jeszcze 10-15 minut dusimy. Po tym czasie gulasz zagęszczamy mąką. W między czasie parzymy kaszę pęczak. Gulasz podajemy na gorąco z kaszą pęczak i papryczkami cherry. Smacznego !!!