Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z zamarynowanego mięsa wieprzowego z czosnkiem oraz cebuli, pieczarek i papryki podany z makaronem Penne.
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8500
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 340
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5166
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45230
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8500
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 340
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5166
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4915
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45230
Składniki
W większym garnku nagrzewamy oliwę i wrzucamy pokrojoną w piórka cebulę. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i większe kawałki papryki, dusimy kilkanaście minut, dodajemy wodę i pastę rosołową, całość doprawiamy przyprawami do smaku i dusimy do miękkości warzyw. Na koniec dodajemy słoik marynowanej wieprzowiny z czosnkiem, sos sojowy, mieszamy i jeszcze 10-15 minut dusimy. Po tym czasie gulasz zagęszczamy mąką. W między czasie gotujemy makaron. Gulasz podajemy na gorąco z makaronem Penne. Smacznego !!!