Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte danie jednogarnkowe,można podać z kaszą,makaronem,pieczywem lub z czym lubimy. Polecam wypróbować:)
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 94
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1348
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 303
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 67
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 94
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1348
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 303
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 67
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka zeszklić na maśle.Wrzucić pieczarki i zasmażyc. Dodać mięso pokrojone na mniejsze kawałki jak lubimy i podpiec ciągle mieszając. Podlać wodą ,tyle by mięso było przykryte,dodać papryki pokrojone na części ,przyprawy i gotować do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest już miękkie zrobić zaczepkę z mąki rozmieszanej w 1/2 szkl.zimnej wody,wlać do gulaszu i zagotować. Jeśli gulasz jest za rzadki dodać jeszcze zaczepkę. Na koniec wlać śmietanę zahartowaną w odrobinie sosu,zagotować. Smacznego życzę!