Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz wołowy w pomidorach"
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23144
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 519
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23144
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 519
Składniki
Wołowinę umyj, obierz z błonek i pokrój w drobną kostkę razem z boczkiem. Posiekaną cebulę oprósz solą.
Podsmaż przygotowane na mocno rozgrzanej patelni.
W dużym garnku zagotuj wodę. Wrzuć do niej wołowinę z boczkiem oraz cebulą, a następnie dorzuć oczyszczoną i rozdrobnioną włoszczyznę. Gotuj około 40 minut, po czym dodaj pokrojoną w kostkę paprykę i odlany z zalewy groszek.
Na koniec dolej przetarte przez sito pomidory. Dopraw zupę solą i pieprzem.Źródło: Kurier TV