Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny niż tradycyjny,wyszedł bardzo smaczny:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34903
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16687
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34903
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16687
Składniki
Pokrojoną wołowinę obsmażyć na łyżce smalcu do zrumienienia. Podlać wodą do przykrycia mięska i gotować do jego miękkości.Dodać ziele i liście. Osobno usmażyć pokrojoną cebulę w piórka ,dodać pokrojoną paprykę i smażyć około 10 min. Dodać 1 łyżkę mąki i zasmażyć. Gdy mięso jest miękkie dodać do niego paprykę z cebulą i dusić jeszcze około 10min.Doprawić do smaku pieprzem,majerankiem,imbirem i solą.
Smacznego życzę!