Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny niż tradycyjny,wyszedł bardzo smaczny:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 725
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1020
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2041
Składniki
Pokrojoną wołowinę obsmażyć na łyżce smalcu do zrumienienia. Podlać wodą do przykrycia mięska i gotować do jego miękkości.Dodać ziele i liście. Osobno usmażyć pokrojoną cebulę w piórka ,dodać pokrojoną paprykę i smażyć około 10 min. Dodać 1 łyżkę mąki i zasmażyć. Gdy mięso jest miękkie dodać do niego paprykę z cebulą i dusić jeszcze około 10min.Doprawić do smaku pieprzem,majerankiem,imbirem i solą.
Smacznego życzę!