Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny niż tradycyjny,wyszedł bardzo smaczny:)
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22070
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 100
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 378
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 106
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 159
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22070
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 100
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 378
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 106
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 159
Składniki
Pokrojoną wołowinę obsmażyć na łyżce smalcu do zrumienienia. Podlać wodą do przykrycia mięska i gotować do jego miękkości.Dodać ziele i liście. Osobno usmażyć pokrojoną cebulę w piórka ,dodać pokrojoną paprykę i smażyć około 10 min. Dodać 1 łyżkę mąki i zasmażyć. Gdy mięso jest miękkie dodać do niego paprykę z cebulą i dusić jeszcze około 10min.Doprawić do smaku pieprzem,majerankiem,imbirem i solą.
Smacznego życzę!