Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy mało kaloryczny i bardzo smaczny gulasz z boczniaków. Możemy się nim zajadać o każdej porze dnia:)
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 92
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 227
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 92
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 26
Składniki
Cebule pokrojone w piórka zeszklić na maśle,dodać posiekany czosnek,papryczkę chili drobno pokrojoną i podsmażyc. Dodać grubiej pokrojone boczniaki i razem wszystko podsmażać z 10 min Zalać wodą ,dodać pokrojone papryki ,wszystkie przyprawy i dusić pod przykryciem nastepne 10 min.na wolnym ogniu. Papryka powinna być twardawa,nie rozgotowana. Doprawić solą i pieprzem. Taki gulasz najlepiej smakuje z pieczywem.
Smacznego życzę!