Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy mało kaloryczny i bardzo smaczny gulasz z boczniaków. Możemy się nim zajadać o każdej porze dnia:)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Cebule pokrojone w piórka zeszklić na maśle,dodać posiekany czosnek,papryczkę chili drobno pokrojoną i podsmażyc. Dodać grubiej pokrojone boczniaki i razem wszystko podsmażać z 10 min Zalać wodą ,dodać pokrojone papryki ,wszystkie przyprawy i dusić pod przykryciem nastepne 10 min.na wolnym ogniu. Papryka powinna być twardawa,nie rozgotowana. Doprawić solą i pieprzem. Taki gulasz najlepiej smakuje z pieczywem.
Smacznego życzę!