Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy mało kaloryczny i bardzo smaczny gulasz z boczniaków. Możemy się nim zajadać o każdej porze dnia:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6896
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5089
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2052
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6896
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5089
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2052
Składniki
Cebule pokrojone w piórka zeszklić na maśle,dodać posiekany czosnek,papryczkę chili drobno pokrojoną i podsmażyc. Dodać grubiej pokrojone boczniaki i razem wszystko podsmażać z 10 min Zalać wodą ,dodać pokrojone papryki ,wszystkie przyprawy i dusić pod przykryciem nastepne 10 min.na wolnym ogniu. Papryka powinna być twardawa,nie rozgotowana. Doprawić solą i pieprzem. Taki gulasz najlepiej smakuje z pieczywem.
Smacznego życzę!