Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie daje wyborny smak.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34915
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16975
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34915
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16975
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym i wymieszać. Dynię, bataty oczyścić, pokroić w kostkę(średniej wielkości) i wymieszać z dodatkiem dwóch łyżek oleju. Bulion podgrzać z sokiem pomidorowym Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju i zarumienić mięso. Dodać posiekaną cebulę, dynię i bataty. Oprószyć solą i pieprzem, zalać bulionem i dusić na małym ogniu przez 30 minut, na sam koniec podprawić śmietanką.