Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie daje wyborny smak.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9806
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4512
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 521
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 302
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1149
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9806
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4512
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 521
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 302
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1149
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym i wymieszać. Dynię, bataty oczyścić, pokroić w kostkę(średniej wielkości) i wymieszać z dodatkiem dwóch łyżek oleju. Bulion podgrzać z sokiem pomidorowym Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju i zarumienić mięso. Dodać posiekaną cebulę, dynię i bataty. Oprószyć solą i pieprzem, zalać bulionem i dusić na małym ogniu przez 30 minut, na sam koniec podprawić śmietanką.