Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie daje wyborny smak.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424832
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4757
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424832
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10657
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4757
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w kostkę, przyprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym i wymieszać. Dynię, bataty oczyścić, pokroić w kostkę(średniej wielkości) i wymieszać z dodatkiem dwóch łyżek oleju. Bulion podgrzać z sokiem pomidorowym Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju i zarumienić mięso. Dodać posiekaną cebulę, dynię i bataty. Oprószyć solą i pieprzem, zalać bulionem i dusić na małym ogniu przez 30 minut, na sam koniec podprawić śmietanką.