Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy znajdzie się miłośnik kasz ? U mnie rodzinka uwielbia kaszę każdego rodzaju czy to w zupach czy na sucho na przykład z gulaszem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7926
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3223
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7926
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 314
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3223
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Mięso na gulasz pokroić w dowolne kawałki.
Wsypać przyprawy
Oraz olej,
Wymieszać i pozostawić na pół godziny aby mięso wchłonęło przyprawy.
Po tym czasie na suchą patelnię przełożyć mięso
I go podsmażyć do czasu puszczenia soków.
Do garnka wlać 2 szklanki przegotowanej wody dodać suszone warzywa,
Następnie przełożyć usmażone mięso i dusić pod przykryciem do czasu miękkości mięsa.
Jak mięso jest już miękkie dodać natkę pietruszki, doprawić do smaku solą,
Wlać rozprowadzoną śmietanę z mąką zalać mięso
I zagotować do powstania sosu.
Obiad podałam z kaszą gryczaną oraz moją surówką z chili.