Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy znajdzie się miłośnik kasz ? U mnie rodzinka uwielbia kaszę każdego rodzaju czy to w zupach czy na sucho na przykład z gulaszem.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 265
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8678
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3097
Polecam.
Odsłon: 1890
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 265
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8678
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3097
Polecam.
Odsłon: 1890
Składniki
Mięso na gulasz pokroić w dowolne kawałki.
Wsypać przyprawy
Oraz olej,
Wymieszać i pozostawić na pół godziny aby mięso wchłonęło przyprawy.
Po tym czasie na suchą patelnię przełożyć mięso
I go podsmażyć do czasu puszczenia soków.
Do garnka wlać 2 szklanki przegotowanej wody dodać suszone warzywa,
Następnie przełożyć usmażone mięso i dusić pod przykryciem do czasu miękkości mięsa.
Jak mięso jest już miękkie dodać natkę pietruszki, doprawić do smaku solą,
Wlać rozprowadzoną śmietanę z mąką zalać mięso
I zagotować do powstania sosu.
Obiad podałam z kaszą gryczaną oraz moją surówką z chili.