Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy znajdzie się miłośnik kasz ? U mnie rodzinka uwielbia kaszę każdego rodzaju czy to w zupach czy na sucho na przykład z gulaszem.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 974
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1055
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2106
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 974
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1055
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2106
Składniki
Mięso na gulasz pokroić w dowolne kawałki.
Wsypać przyprawy
Oraz olej,
Wymieszać i pozostawić na pół godziny aby mięso wchłonęło przyprawy.
Po tym czasie na suchą patelnię przełożyć mięso
I go podsmażyć do czasu puszczenia soków.
Do garnka wlać 2 szklanki przegotowanej wody dodać suszone warzywa,
Następnie przełożyć usmażone mięso i dusić pod przykryciem do czasu miękkości mięsa.
Jak mięso jest już miękkie dodać natkę pietruszki, doprawić do smaku solą,
Wlać rozprowadzoną śmietanę z mąką zalać mięso
I zagotować do powstania sosu.
Obiad podałam z kaszą gryczaną oraz moją surówką z chili.