Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz można podawać z ziemniakami, chlebem lub kaszą.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 231
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 219
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16282
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 233
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 231
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 219
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16282
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 233
Składniki
Mięso myjemy, kroimy w kostkę, mieszamy ze zmiażdżonym czosnkiem, oprószamy papryką, solą i obsmażamy na oleju. Do zrumienionego mięsa dodajemy posiekaną cebulę, podlewamy całość wodą i dusimy na niewielkim ogniu około 50 minut. Do miękkiego mięsa dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę oraz śmietanę wymieszaną z tartą bułką. Doprawiamy do smaku i dusimy jeszcze przez chwilę.