Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz można podawać z ziemniakami, chlebem lub kaszą.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414735
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2390
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3848
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414735
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2390
Składniki
Mięso myjemy, kroimy w kostkę, mieszamy ze zmiażdżonym czosnkiem, oprószamy papryką, solą i obsmażamy na oleju. Do zrumienionego mięsa dodajemy posiekaną cebulę, podlewamy całość wodą i dusimy na niewielkim ogniu około 50 minut. Do miękkiego mięsa dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę oraz śmietanę wymieszaną z tartą bułką. Doprawiamy do smaku i dusimy jeszcze przez chwilę.