Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie syte i bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1466
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231849
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5001
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1466
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231849
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5001
Składniki
Marchew,seler ,boczniaki i pora drobno pokroić,dać na patelnię z rozgrzaną łyżką masła klarowanego. Usmażyć ,dodać pokrojone na mniejsze części mięso,zwiększyć płomień i obsmażyć . Podlać wodą tyle by mięso było przykryte, tak około 1,5 litra. Dać ziele ,liście ,słodką paprykę i pokrojoną paprykę. Gotować do miękkości mięsa. Dodać odcedzoną czerwoną fasolkę. Osobno roztrzepać mąkę w małej ilości zimnej wody,wlać do mięsa. Zabielić jogurtem,wcześniej zahartowanym w odrobinie sosu. Jesli nie lubicie z jogurtem można zabielić smietanką lub śmietaną. Doprawić do smaku solą ,pieprzem,ja jeszcze daję maggi bo lubimy. Smaczneo życzę!