Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie syte i bardzo smaczne,serdecznie polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
Marchew,seler ,boczniaki i pora drobno pokroić,dać na patelnię z rozgrzaną łyżką masła klarowanego. Usmażyć ,dodać pokrojone na mniejsze części mięso,zwiększyć płomień i obsmażyć . Podlać wodą tyle by mięso było przykryte, tak około 1,5 litra. Dać ziele ,liście ,słodką paprykę i pokrojoną paprykę. Gotować do miękkości mięsa. Dodać odcedzoną czerwoną fasolkę. Osobno roztrzepać mąkę w małej ilości zimnej wody,wlać do mięsa. Zabielić jogurtem,wcześniej zahartowanym w odrobinie sosu. Jesli nie lubicie z jogurtem można zabielić smietanką lub śmietaną. Doprawić do smaku solą ,pieprzem,ja jeszcze daję maggi bo lubimy. Smaczneo życzę!