Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 705
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 37
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 705
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Składniki
Mięso poroić na małe kawałki usuwając białe żyłki i inne tłuste kawałki podsmażać porcjami na rozgrzanym oleju po kilka minut,i przekładać do garnka w którym będziemy gotować gulasz na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę dodać pokrojone pieczarki i wszystko razem smażyć kilka minut a następnie dodać do mięsa,wrzucić pokrojoną w drobne talarki marchewkę zalewamy wszystko 2 litrami wody dodajemy przyprawy i gotujemy aż mięso będzie miekkie.Śmietanę wymieszać z kilkoma łyżkami wody i gorącego gulaszu dodać mąkę i dobrze wymieszać,wlać do garnka i zagotować ,doprawić do smaku pieprzem ,magi.Podawać z ziemniakami albo kaszą.Życzę smacznego