Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12514
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 788
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12514
Składniki
Mięso poroić na małe kawałki usuwając białe żyłki i inne tłuste kawałki podsmażać porcjami na rozgrzanym oleju po kilka minut,i przekładać do garnka w którym będziemy gotować gulasz na tym samym oleju podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę dodać pokrojone pieczarki i wszystko razem smażyć kilka minut a następnie dodać do mięsa,wrzucić pokrojoną w drobne talarki marchewkę zalewamy wszystko 2 litrami wody dodajemy przyprawy i gotujemy aż mięso będzie miekkie.Śmietanę wymieszać z kilkoma łyżkami wody i gorącego gulaszu dodać mąkę i dobrze wymieszać,wlać do garnka i zagotować ,doprawić do smaku pieprzem ,magi.Podawać z ziemniakami albo kaszą.Życzę smacznego