Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z serc drobiowych polecam jako niskobudżetowy obiad
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, czosnek drobno posiekać. Zeszklić na oleju, dodać oczyszczone serca i lekko podsmażyć. Wsypać paprykę w proszku, wrzucić liście laurowe i ziele angielskie.
Następnie wlać czerwone wino i gotować do odparowania alkoholu. Dodać krojone pomidory, wlać około pół szklanki wody, posolić. Dusić na średnim ogniu do miękkości. Doprawić świeżo mielonym pieprzem.