Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienne rozgrzewające danie.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4262
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1555
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4262
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26237
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1555
Składniki
Serduszka obtacza sięe mące i smaży na rumiano z cebulkami. Gdy już będą rumiane dodaje się zmiażdżony czosnek i przyprawę gulaszową, aby złapały temperaturę. Całość się miesza, dodaje się liście i podlewa wodą. Dusić pod przykryciem jedną godzinę. Podroby nie lubią soli na początku, dlatego gulasz doprawia się po godzinie, kiedy mięso będzie mięciutkie.
Smacznego :)