Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienne rozgrzewające danie.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 733
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 63
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 74
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 733
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 63
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 74
Składniki
Serduszka obtacza sięe mące i smaży na rumiano z cebulkami. Gdy już będą rumiane dodaje się zmiażdżony czosnek i przyprawę gulaszową, aby złapały temperaturę. Całość się miesza, dodaje się liście i podlewa wodą. Dusić pod przykryciem jedną godzinę. Podroby nie lubią soli na początku, dlatego gulasz doprawia się po godzinie, kiedy mięso będzie mięciutkie.
Smacznego :)