Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienne rozgrzewające danie.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 795
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425161
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 795
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425161
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10732
Składniki
Serduszka obtacza sięe mące i smaży na rumiano z cebulkami. Gdy już będą rumiane dodaje się zmiażdżony czosnek i przyprawę gulaszową, aby złapały temperaturę. Całość się miesza, dodaje się liście i podlewa wodą. Dusić pod przykryciem jedną godzinę. Podroby nie lubią soli na początku, dlatego gulasz doprawia się po godzinie, kiedy mięso będzie mięciutkie.
Smacznego :)