Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienne rozgrzewające danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Składniki
Serduszka obtacza sięe mące i smaży na rumiano z cebulkami. Gdy już będą rumiane dodaje się zmiażdżony czosnek i przyprawę gulaszową, aby złapały temperaturę. Całość się miesza, dodaje się liście i podlewa wodą. Dusić pod przykryciem jedną godzinę. Podroby nie lubią soli na początku, dlatego gulasz doprawia się po godzinie, kiedy mięso będzie mięciutkie.
Smacznego :)