Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z szynki z kukurydzą"
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 111
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 247
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 111
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 247
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 89
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3326
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, przypraw, obtocz w mące, podsmaż na patelni na oleju. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, gotuj 30 min.
Ziemniaki pokrój w kostkę, papryki na kawałki, pieczarki na plasterki. Marchewkę zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa, gotuj do miękkości. Wsyp kukurydzę, przypraw.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie