Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , pożywny gulasz z dodatkiem kiełbasy i warzyw .
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23115
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2195
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 953
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23115
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i smażymy na margaryna z dodatkiem przypraw , po chwili dodajemy pokrojoną w pół plasterki kiełbasę , cebulę .
Po około 10 minut dodajemy obrana ( można pominąć jeśli cukinia jest młoda ) i pokrojoną w kostkę cukinię , pomidory z puszki oraz wodę z fasolki ( fasolę odkładamy na bok ) , pieczarki pokrojone w pół plasterki , dusimy całość około 30 minut .
Na koniec dokładamy fasolkę z puszki i ponownie doprawiamy do smaku .