Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa wersja gyrosa ... sprawdzona na wielu imprezach.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9524
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1096
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20790
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9524
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1096
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20790
Składniki
► W naczyniu z olejem zmieszać wszystkie suszone przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek. W powstaśłej marynacie marynować pocięte w paski mięso przez co najmniej jedną noc. ► Mięso smażyć z pokrojoną w kostkę cebulą i pokrojonymi w plastry pieczarkami / w woku lub innej teflonowej patelni / bez dodatku oleju, olej z marynaty w zupełności wystarcza. ► Pod koniec smażenia dodać posiekaną natkę pietruszki i domieszać śmietanę, posypać szczypiorkiem.