Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długo czekaliśmy na halibuta ,ale smak wynagrodził naszą cierpliwość. Propozycja z pewnością sprawdzi się na podwórkowym grillu ,jak i na patelni do grillowania.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1522
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1364
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1153
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1522
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1364
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1153
Składniki
Rybę płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Porcjujemy. Przygotowujemy marynatę. Oliwę mieszamy z pastą curry ,posiekanym imbirem ,sosem słodko-kwaśnym ,sosem teriyaki ,posiekaną papryczką ,sokiem z limonki tajskiej oraz posiekaną szalotką. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Rybę zalewamy marynatą ,mieszamy i wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty i grillujemy.