Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długo czekaliśmy na halibuta ,ale smak wynagrodził naszą cierpliwość. Propozycja z pewnością sprawdzi się na podwórkowym grillu ,jak i na patelni do grillowania.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19239
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13034
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232115
Składniki
Rybę płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Porcjujemy. Przygotowujemy marynatę. Oliwę mieszamy z pastą curry ,posiekanym imbirem ,sosem słodko-kwaśnym ,sosem teriyaki ,posiekaną papryczką ,sokiem z limonki tajskiej oraz posiekaną szalotką. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Rybę zalewamy marynatą ,mieszamy i wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty i grillujemy.