Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długo czekaliśmy na halibuta ,ale smak wynagrodził naszą cierpliwość. Propozycja z pewnością sprawdzi się na podwórkowym grillu ,jak i na patelni do grillowania.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2583
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101902
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6294
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2583
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101902
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6294
Składniki
Rybę płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Porcjujemy. Przygotowujemy marynatę. Oliwę mieszamy z pastą curry ,posiekanym imbirem ,sosem słodko-kwaśnym ,sosem teriyaki ,posiekaną papryczką ,sokiem z limonki tajskiej oraz posiekaną szalotką. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Rybę zalewamy marynatą ,mieszamy i wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty i grillujemy.