Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Długo czekaliśmy na halibuta ,ale smak wynagrodził naszą cierpliwość. Propozycja z pewnością sprawdzi się na podwórkowym grillu ,jak i na patelni do grillowania.
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 20
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 100
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 134
Śniadanie, deser czy przystawka delikatnie słodka i ostra. Z odrobiną świeżo...
Odsłon: 20
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 100
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 113
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 134
Składniki
Rybę płuczemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Porcjujemy. Przygotowujemy marynatę. Oliwę mieszamy z pastą curry ,posiekanym imbirem ,sosem słodko-kwaśnym ,sosem teriyaki ,posiekaną papryczką ,sokiem z limonki tajskiej oraz posiekaną szalotką. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Rybę zalewamy marynatą ,mieszamy i wstawiamy do lodówki na godzinę. Po tym czasie wyjmujemy z marynaty i grillujemy.