Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso indycze, podkreślone aromatycznym imbirem i słodyczą wydobytą z marchewki.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3583
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 856
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 49
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3583
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 127
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 856
Składniki
Mięso mieszamy ze startym imbirem, marchewką startą na wiórki, mąką i sosem ostrygowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z mięsa formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rumiano, na rozgrzanym oleju rzepakowym.