Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso indycze, podkreślone aromatycznym imbirem i słodyczą wydobytą z marchewki.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 695
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6081
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 633
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4866
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1073
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 695
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6081
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 633
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4866
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1073
Składniki
Mięso mieszamy ze startym imbirem, marchewką startą na wiórki, mąką i sosem ostrygowym. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Z mięsa formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rumiano, na rozgrzanym oleju rzepakowym.