Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to możliwe, że pomimo tylu udogodnień, czasami nic się nie chce. Pranie, nie chce się rozwiesić, zmywarka czeka na opróżnienie…można toczyć przykłady. Jedzenie też do garnka samo wejść nie chce. W tym przepisie, szybko, prosto i smacznie. Bez zbędnych wygłupów.
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 183
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 504
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 183
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 504
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Przygotowujemy marynatę: Oliwę łączymy z miodem, musztardą, startym imbirem, sosem, papryką, brandy, musem kokosowym, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą oraz pieprzem. Pieczemy 45 minut (termo obieg) w 180°C