Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to możliwe, że pomimo tylu udogodnień, czasami nic się nie chce. Pranie, nie chce się rozwiesić, zmywarka czeka na opróżnienie…można toczyć przykłady. Jedzenie też do garnka samo wejść nie chce. W tym przepisie, szybko, prosto i smacznie. Bez zbędnych wygłupów.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 940
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 210
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 940
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 506
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666473
Składniki
Skrzydełka oczyszczamy. Przygotowujemy marynatę: Oliwę łączymy z miodem, musztardą, startym imbirem, sosem, papryką, brandy, musem kokosowym, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, solą oraz pieprzem. Pieczemy 45 minut (termo obieg) w 180°C