Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z indyka w sosie musztardowym, idealnie do tego pasują młode ziemniaczki.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17815
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15655
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17815
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1892
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15655
Składniki
1. Mięso kroimy w paski, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju 2. Na drugiej patelni typu Wok prużymy obrana i drobno pokrojoną cebulę 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plastry pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Ogórki kroimy i dodajemy do grzybów, podlewamy szklanką wody
5. Pod koniec prużenia dodajemy musztardę, przecier oraz ketchup 6. Pieczarki łączymy z mięsem, wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy
7. Podajemy z kopytkami lub ziemniakami 8. Smacznego