Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z indyka w sosie musztardowym, idealnie do tego pasują młode ziemniaczki.
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 130
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 144
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 81
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 485
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1197
Polecam. Pomidor, ogórek małosolny i jest pysznie.
Odsłon: 130
Aromatyczne i soczyste kawałki kurczaka pieczone z dodatkiem warzyw. Smaczny...
Odsłon: 144
Dzisiaj wątróbka drobiowa w innym nieco wydaniu. Przepis ze starego zeszytu m...
Odsłon: 81
Wszystko zapakowane do słoiczków dzisiaj przyda się później. Polecam.
Odsłon: 485
Najlepsze, bo tradycyjne, robione tak samo jak robiła babcia. Są smaczne, szy...
Odsłon: 1197
Składniki
1. Mięso kroimy w paski, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju 2. Na drugiej patelni typu Wok prużymy obrana i drobno pokrojoną cebulę 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plastry pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą 4. Ogórki kroimy i dodajemy do grzybów, podlewamy szklanką wody
5. Pod koniec prużenia dodajemy musztardę, przecier oraz ketchup 6. Pieczarki łączymy z mięsem, wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy
7. Podajemy z kopytkami lub ziemniakami 8. Smacznego