Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem indycze kotleciki w panierce :)
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1052
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 194
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1052
Czy to najlepsze brownie jakie zjesz:owszem
Odsłon: 194
Składniki
Mięso posolić, posypać pieprzem i mieloną papryką. Jajka roztrzepać na jednolitą masę. Bułkę tartą wymieszać z ziarnami sezamu. Kotleciki panierować w jajku, następnie w bułce i sezamie, smażyć na rozgrzanym oleju. Smacznego :)