Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem indycze kotleciki w panierce :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 313
Składniki
Mięso posolić, posypać pieprzem i mieloną papryką. Jajka roztrzepać na jednolitą masę. Bułkę tartą wymieszać z ziarnami sezamu. Kotleciki panierować w jajku, następnie w bułce i sezamie, smażyć na rozgrzanym oleju. Smacznego :)