Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś lekkiego jeśli chodzi o mięso. Do takich lekkich mięs zaliczamy serca indycze. Smaczne lekkie danie ma wielu zwolenników.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5897
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104257
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5897
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Obieramy warzywa i kroimy na kawałki.
Serca myjemy, czyścimy, ale zostawiamy kawałki tłuszczu. Wlewamy wodę dogarnka, wkładamy serca i gotujemy do miękkości. Razem z sercami wrzucamy grzyby mun.
Jak serca są prawie miękkie dodajemy warzywa i gotujem dalej. Całe gotowanie powinno trwać nie więcej jak 40-50 minut.
Gdy serca są już gotowe wyjmujemy, studzimy i kroimy w plasterki. Następnie robimy sos chrzanowy, który składa się z chrzanu i jogurtu greckiego. Całość mieszamy dodajemy sól, pieprz do smaku.
Pocięte serca kładziemy na talerz, posypujemy koperkiem i dodajemy sos chrzanowy w ładnej formie. I tak oto dobrnęliśmy do końca naszej pracy. Smacznego