Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Indyk faszerowany"
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 110
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 129
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Twaróg przełóż do miseczki, rozetrzyj na gładką masę. Zioła opłucz, osusz, trochę odłóż, a resztę drobniutko posiekaj. Dodaj do sera. Nadzienie przypraw do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.
Mięso opłucz, rozetnij na duży płat. Lekko go rozbij. Ząbki czosnku obierz, rozetrzyj z solą i pieprzem. Masą natrzyj mięso. Na mięsie rozsmaruj ziołowe nadzienie. Całość ciasno zwiń.
Roladę zepnij. Obłóż plastrami boczku i resztą ziół. Piecz 50 min w 180 st. Podawaj z duszonymi warzywami.
<strong>Jedna porcja zawiera 270 kcal.</strong>Źródło: Tina