Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2721
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1247
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 715
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 66
Składniki
1. Rozbij mięso tłuczkiem, a następnie posól i popieprz 2. Mozzarellę rozdrobnij i wymieszaj z 1/3 koncentratu pomidorowego, ugotowanym i pokrojonym w kostkę jajkiem. Dopraw solą, pieprzem i chili 3. Mięso posmaruj resztą koncentratu i ułóż na nim farsz. Zawiń i zepnij wykałaczką 4.Usmaż na patelni teflonowej bez użycia tłuszczu, podawaj z ugotowaną kaszą i fasolką szparagową