Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony indyk w sosie musztardowo-kolendrowym z ryżem paprykowo cebulowym
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 91
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 88
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1638
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 91
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 88
Składniki
Miażdżymy nasiona kolendry w moździerzu, dodajemy musztardę, sól i pieprz. Marynujemy mięso, odstawiamy do lodówki jeśli jest czas.
Gotujemy ryż według przepisu na opakowaniu. Obieramy paprykę i cebulę. Warzywa podsmażamy na woku z niewielką ilością oleju. Doprawiamy solą i pieprzem. Aby dobrze zmiękczyć warzywa smażymy je na niewielkim ogniu, podlewając od czasu do czasu wodą. Do warzyw dodajemy ugotowany ryż
Smażymy mięso na patelni, na średnim ogniu aż dobrze się przyrumieni.