Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczony indyk w sosie musztardowo-kolendrowym z ryżem paprykowo cebulowym
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Miażdżymy nasiona kolendry w moździerzu, dodajemy musztardę, sól i pieprz. Marynujemy mięso, odstawiamy do lodówki jeśli jest czas.
Gotujemy ryż według przepisu na opakowaniu. Obieramy paprykę i cebulę. Warzywa podsmażamy na woku z niewielką ilością oleju. Doprawiamy solą i pieprzem. Aby dobrze zmiękczyć warzywa smażymy je na niewielkim ogniu, podlewając od czasu do czasu wodą. Do warzyw dodajemy ugotowany ryż
Smażymy mięso na patelni, na średnim ogniu aż dobrze się przyrumieni.